Assessments

U wilt kwaliteit en zekerheid in uw organisatie. De juiste medewerker op de juiste plek. Maar hoe weet u of uw medewerker al zijn talenten inzet? Is de indruk van uw medewerker die u bij aanname heeft gekregen wel juist?

 

Een assessment biedt uitkomst. Met jarenlange ervaring in het afnemen en valideren (interpreteren en bespreken) van assessments biedt HR in biz u een praktisch assessment waarin competenties en persoonlijkheid volop belicht worden.

 

Het assessment kan binnen 1 dag na het invullen hiervan in uw bezit zijn! Geen lange wachttijden maar direct resultaat.

Met een assessment krijgt u de bevestiging die u zoekt bij aanname. Ook is een assessment in te zetten als uitgangspunt om uw medewerker te ontwikkelen en verder te helpen in zijn loopbaan.

En dat levert op! De investering van een assessment wegen niet op tegen de kosten bij een verkeerde keuze en voorkomt een mismatch.

 

Daarnaast waardeert uw medewerker het zonder meer wanneer er vanuit uw organisatie met hem wordt meegedacht in het maken van loopbaankeuzes (en bevordert direct uw werkgeversimago).  

 

The Bridge Personality

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare test die zowel persoonlijkheidskenmerken weergeeft als het Jung type bepaalt. De theorie van Carl Jung beschrijft de persoonlijkheid langs dimensies. Uit de combinaties van de diverse dimensies kunnen 16 types worden vastgesteld.

Naast een overzicht van persoonlijkheidsdimensies biedt de The Bridge Personality ook een score op de acht meest gangbare competenties binnen het bedrijfsleven en de overheid.

De test is gebaseerd op zorgvuldig, wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt The Bridge Personality uiterst betrouwbaar en valide. De test meet of de deelnemer eerlijk is geweest tijdens het invullen, de resultaten zijn moeilijk te beïnvloeden.

De rapporten zijn duidelijk en begrijpelijk. De test wordt on line ingevuld en HR in biz bespreekt de resultaten van de test met de deelnemer (en indien afgesproken met de opdrachtgever).

 

Een volledig assessment (personality en 3 capaciteiten testen te weten abstract, nummeriek en verbaal) kan op diverse niveaus worden afgenomen.

 

Een assessment inclusief de validatie (gemiddeld 1 uur) kunt u afnemen voor €499,- (exclusief BTW en eventueel te maken reiskosten voor de validatie).

 

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze site voor onze assessments bij werving en/of loopbaanbegeleiding.

Ook kunt u direct een afspraak maken: 06-21684040.